xcounter
Calendar Icon

У Харкові російські ракети вдарили по зупинці, поранено п'ятеро людей (відео)

15.08.2022 13:16 (Оновлено 15.08.2022 в 13:16)

Російські окупанти вдарили по Салтівському району Харкова, внаслідок чого поранено дві людини. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Приліт" був зафіксований знову поруч із зупинкою громадського транспорту. Крім того, за даними Терехова, в тому ж Салтівському районі обстріляна житлова дев'ятиповерхівка. Там удар припав по даху, попередньо без жертв. Також в районі горить гаражний кооператив.

"Прошу всіх бути обережними", - закликав міський голова.

Також Терехов оприлюднив відео, зняте за ще однією адресою Салтівського району. Там "приліт" був у двір, в результаті чого посікло машини, вибиті в будинку вікна, постраждав дитячий майданчик. Попередньо без жертв.

"Ніяких військових об'єктів там не було і бути не могло. Говорив з першого дня і не втомлюся повторювати - ця війна геноцид і знищення українського народу", - прокоментував мер міста.

Через деякий час Ігор Терехов оприлюднив нові дані. Згідно з ними, в результаті ранкового обстрілу п'ятеро харків'ян поранено. Усіх госпіталізовано, з ними працюють лікарі.

"Сподіваюся, їхня кількість не збільшиться", - зазначив мер.

Читайте також: У Мелітополі карають колаборантів, які готуються до "референдуму": їх підрізають, підривають, підпалюють будинки (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини