xcounter
Calendar Icon

Побачать інвалідів і алеї хрестів на кладовищах: Жданов розповів, коли на росіян чекає прозріння щодо війни

15.08.2022 13:34 (Оновлено 15.08.2022 в 13:34)

Війна Росії проти України триває шостий місяць, цифра ліквідованих росіян перетнула позначку у 40 тисяч. Військовий експерт Олег Жданов каже, що на громадян РФ чекає прозріння лише після поразки.

"Це потім буде: "Служив дурник - отримав на значок". Це буде потім, коли суспільство прозріє. Як це було після афганської війни:" ми вас туди не посилали", - розповів експерт у своєму YouTube-каналі.

За його словами, сьогодні велика частина населення РФ підтримує цю війну. Російська пропаганда створила міф про "непереможність армії", тому Путін і не може оголосити мобілізацію, адже це буде зізнання в поразці.

"Росіяни не встануть з дивана. Пам'ятаєте, у них був такий персонаж, який розмовляв з ТБ. Так от, у них так велика частина населення, особливо люди віком 50+", - зазначив Жданов.

Він наголосив, що "рожеві окуляри" у росіян спадуть тільки після повного військового розгрому.

"Коли ми розгромимо російську армію на полі бою, тоді буде стрес. Тоді почнеться розуміння, тоді вони побачать на вулицях інвалідів, тоді вони побачать на кладовищах алеї хрестів, тоді вони почнуть говорити: "А як ми допустили", - каже військовий експерт.

Він додав, що, очевидно, Путіна до того моменту при владі не буде, його режим не переживе такого "вибуху".

Читайте також: Коли закінчиться війна і чому білоруси гірші за росіян? Перше відео інтерв'ю Юрія Гудименка після поранення
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини