xcounter
Calendar Icon

У Мелітополі біля комендатури окупантів прогримів вибух: стали відомі подробиці

В окупованому Мелітополі знову стався вибух, і знову біля однієї з комендатур російських військових. Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

"Земля горітиме під окупантами - цю непохитну істину щодня доводять наші воїни з ЗСУ на півдні України. Сильный вибух пролунав біля лігва ворога в центрі Мелітополя. Тут, нагадаю, розміщена одна з комендатур окупантів", - повідомив Федоров.

Він також додав, що усі в очікуванні подробиць щодо втрат серед рашистів.

Водночас місцевим журналістам вдалось дещо дізнатись. Одиночний вибух пролунав приблизно об 11.00 в районі "зеленої поліклініки".

"Чули вибух у різних мікрорайонах. Нині подробиці уточнюються. По місту після серії підривів будівлі Єдиної Росії, МРЕО ДІБДР, поранення колаборанта-пропагандиста Олега Шостака окупанти розставили пересувні блок-пости. По місту з учорашнього дня стоять тигри з автоматниками. Перевіряють усі автомобілі. Чоловіків змушують роздягатися та перевіряють на наявність татуювань", - пише Ріа Мелитополь.

Джерела видання в українському підпіллі повідомляють, що знищуватимуть усіх колаборантів, особливо тих, хто бере участь у підготовці так званого референдуму.

Нагадаємо, 12 серпня у Мелітополі партизани "підсмажили" відомого колаборанта - йому відірвало дупу.

Читайте також: У Мелітополі карають колаборантів, які готуються до "референдуму": їх підрізають, підривають, підпалюють будинки (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини