xcounter
Calendar Icon

Примусова евакуація у Києві: у Кличка уточнили інформацію

Директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук відреагував на інформацію про нібито "підготовку Києва до обов’язкової евакуації". Він зазначив, що цей фейк налякав мешканців столиці та посіяв паніку. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

"Про евакуацію з Києва або з його окремих районів наразі взагалі не йде мова. Так, у кожному районі існують евакуаційні комісії, вони створені давно, на випадок абсолютно різних надзвичайних ситуацій — від повені, до аварій на об’єктах критичної інфраструктури. І ми дійсно періодично проводимо навчання, проговорюємо різні варіанти, серед яких і обов’язкова евакуація. Саме це я і мав на увазі, але ЗМІ, на жаль, в погоні за хайпом вирішили налякати мешканців Києва", – заявив Ткачук.

Також він додав, що система цивільного захисту міста працює в посиленому режимі, і всі екстрені служби завжди мають бути готові відреагувати на будь-яку надзвичайну ситуацію. За словами Ткачука, викривлення інформації і поширення фейків у воєнний час може призвести до "катастрофічних наслідків". Окрім цього, паніка серед мирного населення "грає на руку" ворогу.

Як повідомляв FaceNews.ua, Київська влада готується до примусової евакуації мешканців окремих районів
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини