xcounter
Calendar Icon

ЗСУ заходять в місто Куп'янськ: наші захисники сфотографувались з українським прапором біля стели міста

09.09.2022 13:33 (Оновлено 09.09.2022 в 13:40)

ЗСУ продовжують повертати території на Харківському напрямку. Просто зараз у соцмережах з’явилось фото з українськими захисниками. Четверо мужніх воїнів тримають український прапор на фоні стели біля Куп’янська. Інформація потребує підтвердження від українського Генштабу.

Тим часом російські РІА Новини пишуть, що обстановка у Куп'янському районі Харківської області складна. Пропагандисти переконують читачів, що російські військові "утримують Куп'янськ, місто у достатній безпеці". При цьому окупанти чомусь намагаються максимально "евакуювати" населення.

Українців з окупованих територій Куп'янського району вивозять на територію "ЛНР" та у Росію. Про це 8 вересня заявляв місцевий колаборант.

Нагадаємо, що аналітики з американського Інституту вивчення війни (ISW) прогнозують, що Збройні сили України протягом наступних 72 годин звільнять Куп'янськ від російських окупантів. Звільнення Куп'янська, яке є ключовим логістичним вузлом російських окупантів, допоможе планувати подальші кроки ЗСУ.

Більше про звільнення Харківщини від окупації читайте у публікації "Надзвичайних новин" Контрнаступ на Харківщині: які населені пункти вже дерусифіковані (відео).

Читайте також: Контрнаступ на Харківському напрямку: останні новини з фронту та відео, як українці зустрічають справжніх визволителів
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини