xcounter
Calendar Icon

Контрнаступ на півдні: ЗСУ просунулися на десятки кілометрів

10.09.2022 14:16 (Оновлено 10.09.2022 в 14:24)

Збройні сили України у різних напрямках на півдні просунулися на відстань від двох до декількох десятків кілометрів. Про це розповіла керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"Є просування наших військ по лінії південного фронту по різних ділянках від двох до декількох десятків кілометрів. Незабаром ми обов'язково повідомимо про ті населені пункти, які з радістю зустрічають наших бійців", – зазначила вона.

За її словами, тільки за 9 вересня ЗСУ на півдні знищили понад 70 окупантів, дев'ять танків і дві гаубиці, з яких росіяни постійно били по Нікопольському району.

Нагадаємо, що раніше Збройні Сили України 29 серпня пішли в наступ на півдні. Українські бійці прорвали першу лінію оборони росіян в Херсонській області. 109-й полк так званої "ДНР" відійшов зі своїх позицій у Херсонській області, а російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою.

Як раніше писав FaceNews.ua, ЗСУ з ночі безперервно демілітаризують росіян: прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини