xcounter
Calendar Icon

"Референдуми" на захоплених територіях: українцям порадили, як уникнути голосування (фото)

У п’ятницю, 23 вересня, на тимчасово захоплених росіянами українських територіях, зокрема, в Херсонській області проводяться так звані "референдуми" за приєднання до РФ.

Херсонцям радять не відкривати двері "ходакам", котрі пропонуватимуть голосувати на "псевдореферендумі", повідомив в Telegram перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

"Сьогодні орки можуть почати ходити будинками, "наполегливо пропонуючи" проголосувати, взяти участь у так званому "референдумі". Найкращий спосіб уникнути цього - просто не відчиняти двері. У ці дні виламувати двері і вламуватись у житла вони не повинні - це буде перебір навіть для орків", - написав він.

При цьому Соболевський наголошує: якщо окупантам вдалося зайти в житло, то не потрібно у жодному разі брати бюлетені і заповнювати їх.

"Найкращим вашим обґрунтуванням відмови буде - "я не хочу потім сидіти у в'язниці", - зазначає Соболевський.

Він наголошує, що це "шоу" ніяких юридичних наслідків ні для України, ні для міжнародної спільноти не несе, але "у тих, хто взяв участь у референдумі, можуть бути потім юридичні проблеми".

В іншому пості Соболевський показав фото дільниці, де має відбуватися голосування на так званому "референдумі", де є тільки охорона і пожартував, що там "аншлаг".

"Це той випадок, коли охорони на дільниці більше, аніж охочих проголосувати", - написав він.

Нагадаємо, що російські окупанти запланували на 23-27 вересня провести на захоплених частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей псевдореферендуми з метою приєднання до Російської Федерації.

У Євросоюзі пообіцяли запровадити нові санкції проти РФ через намір провести так званий "референдум" на окупованих територіях України. У США, НАТО, ОБСЄ, низці країн світу засудили плани РФ провести незаконні "референдуми".

Читайте також: Путінські маріонетки оголосили дати проведення "референдумів" на окупованих територіях: усе, що відомо
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини