xcounter
Calendar Icon

Масована ракетна атака на Київ: з’явилась оновлена інформація про жертви (відео)

Сьогодні зранку вся територія України піддається масованим обстрілам російських військових злочинців. Після 8 години ранку вибухи пролунали у самому центрі столиці. На жаль, є жертви. Мер Києва Віталій Кличко підтвердив вибухи у Шевченківському та Солом‘янському районах.

Кількість постраждалих від ракетних ударів по Україні зросла до 74 осіб. Як повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в ефірі телемарафону, серед них є дитина з легкими травмами.

"Скажений агресор ударив по кількох об‘єктах критичної інфраструктури столиці. За даними на цей час: від ракетних ударів у Києві загинули 5 людей. Загроза нових ударів триває", - повідомив Віталій Кличко.

Зараз у мережі з’явились відео моментів двох "прильотів". Також відомо, що кораблі РФ перезарядилися та вийшли до Чорного моря. Крім того, готується зліт авіації в Астрахані.

За даними місцевих телеграм-каналів, "прильоти" були по вулиці Володимирівській. Вибухи були настільки потужні, що в будівлях по вулиці Терещенківській повилітали вікна.

Унаслідок ракетного удару російських військових по центру Києва є загиблі серед цивільних. Горіли автомобілі, у яких мирні жителі їхали на роботу. Удар був навмисно завданий у годину пік по жвавій вулиці.

Американська журналістка біля місця влучення російської ракети у центрі Києва вела прямий ефір. Навколо тіла загиблих мирних людей.

Пошкоджено купол Будинку вчителя в центрі Києва.

Фото: Сергій Неденко, Радіо свобода

Читайте також: У Росії починається розкол, еліта ненавидить Путіна, – опозиціонер Гудков
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини