xcounter
Calendar Icon

Гіркота Ізюма: зруйноване на 90% місто не готово до зими, містянам пропонують евакуацію

14.10.2022 13:12 (Оновлено 14.10.2022 в 13:14)

В Ізюмі цього сезону неможливо відновити централізоване теплопостачання в усі домівки через велику кількість зруйнованих будинків. Про це в ефірі "Еспресо" розповів заступник міського голови Ізюма Володимир Мацокін.

"Ми пропонуємо перш за все вразливим категоріям населення, людям з інвалідністю та родинам з дітьми, добровільну евакуацію. Обласна військова адміністрація над цим працює і процес триває. Підкреслюю: це - добровільна евакуація", - сказав Мацокін.

За його словами, процес відновлення електрики у місті тільки почався. Говорити про те, що Ізюм готовий до зими, можна буде коли електрика і газопостачання з'являться у кожному будинку.

"Але я хочу зауважити, що теплопостачання в усі багатоповерхові будинки не буде. Це буде таке точкове рішення, тому що багато будинків зруйновано і централізованого теплопостачання у всі будинки від наших тепломереж у місті Ізюмі цього сезону не буде. Треба розуміти, що на сьогодні це не можливо зробити з урахуванням великого ступеня руйнування нашого міста", - резюмував Мацокін.
Нагадаємо, Ексгумація тіл із місця масового поховання в Ізюмі завершена: у поліції розкрили подробиці (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини