xcounter
Calendar Icon

"Армагеддон" в Криму і атаки ЗСУ на території РФ: політолог дав прогноз про хід війни

17.10.2022 15:10 (Оновлено 17.10.2022 в 15:10)

Після ескалації війна РФ проти України перейде на територію країни-агресора. А в тимчасово окупованому Криму почнеться повний "абзац" і "зимовий армагеддон". Про це в інтерв'ю УНІАН розповів директор Інституту трансформації суспільства, політолог і економіст Олег Соскін.

"Чого у Путіна не розуміють, що вже настільки сильна українська система, армія, що після ескалації війна повністю перейде на територію Російської Федерації. Бойові дії спочатку перейдуть на Бєлгородську, на Курську, на Воронезьку область, Брянську, а далі Це Ростовська область і так далі. Спочатку ракети, літаки. Дрони підуть, однозначно. А на якомусь з етапів стане питання про перехід на ту територію вже піхотно-армійськими, мотопіхотними та іншими, танковими підрозділами", - зазначив він.

Після цього політолог прогнозує вхід ЗСУ до Криму.

"Є там два варіанти на сьогоднішній день - захід на Берислав з виходом на Нову Каховку і тоді на кримський перешийок, це дуже швидко, або Херсон, і тоді перехід по Антонівському мосту і вихід теж на кримський перешийок. Дехто каже, що треба через Запорізьку область - Токмак, Мелітополь. Але там все складно, а тут вже все готово. І тоді, оскільки є вже далекобійна зброя, то природно будуть придушені відразу всі бойові аеродроми в Джанкої, Армянську і так далі. А більше у Путіна нічого немає. Якщо він втрачає ці аеродроми, то у нього немає там відповідної живої потужності або танкової", - додав експерт.

Соціолог також зазначив, що в Криму буде повний "абзац", адже півострів чекає повний колапс. Втрата Кримського моста фактично перетворила Кримський півострів на своєрідний заповідник, констатує експерт.

"Вони зараз залишаться без палива. Головним був Кримський міст. Що вони, через Маріуполь поженуть, через Запоріжжя? Це неможливо, будуть знищуватися всі склади. Крим практично перетворюється на резервацію. І там такий крик почнеться! Плюс якщо наші пробиваються до Берислава і Каховки, то буде закритий Кримський канал – буде припинена знову поставка води на Кримський півострів. Це будуть просто важкі для них наслідки. Кримський півострів буде замерзати і деградувати, там же продуктів немає, немає нічого свого. Вони зимовий армагеддон побачать, повний колапс в Криму", - вказав Соскін.
Читайте також: Нові "прильоти" по Антонівському мосту: саме в тій ділянці спостерігаються колони техніки російських військ (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини