xcounter
Calendar Icon

Буданов розповів, коли буде зруйновано Кримський міст

24.10.2022 15:56 (Оновлено 24.10.2022 в 15:56)

Керченський міст перестане існувати, коли Крим повернеться в Україну. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю УП.

Журналіст запитав головного розвідника країни, що сталося з Кримським мостом. Втім, Буданов уникнув прямої відповіді на це питання, відклавши конкретику на потім.

"Складне питання буде для відповіді. Давайте краще іншим часом про це поговоримо. Можу лише сказати, що Кримський міст зазнав дуже сильних руйнувань. Цей міст – один із символів "русского мира". Крейсер "Москва" пішов на дно, Кримський міст фактично теж. Це все знаки, які говорять про те, що не так уже й довго цьому режиму залишилося", - заявив очільник ГУР.

Буданов також прокоментував звинувачення РФ у тому, що до підриву Кримського моста причетний особисто він. Ці нісенитниці очільник ГУР коментував з посмішкою, зауваживши, що ставиться до них не до кінця серйозно.

"Знаєте, я ставлюся до цього не до кінця серйозно. Точно не згадаю назву, але одне з найбільших друкованих видань комуністичної партії Китаю опублікувало статтю про те, що Росія звинувачує в цьому Україну з дуже високим рівнем скепсису у цих звинуваченнях. А треба розуміти, що те, що надруковано у виданні компартії Китаю, узгоджено зі всіма, тобто це офіційна позиція. І вони так легенько наштовхнули на думку, що, в принципі, Росія полюбляє схожі речі робити сама, щоб когось в чомусь звинуватити і потім нібито розв'язати собі руки. Ще раз кажу, що це офіційне видання, яке пов'язане з вищим військово-політичним керівництвом Китаю. Якщо навіть вони сумніваються в цьому, то робіть висновки самі", - зазначив він.

Буданов погодився із натяками президента Володимира Зеленського про те, що історія з Кримським мостом може бути наслідком конфлікту всередині російських силовиків.

"Правильно. Тут більше нічого не можу додати. Але скажу інше: Кримський міст – це той символ, який буде зруйнований. Коли повернеться Крим, цей міст перестане існувати. Ця транспортна артерія насправді нікому не потрібна", - резюмував Буданов.
Читайте також: "Армагеддон" в Криму і атаки ЗСУ на території РФ: політолог дав прогноз про хід війни
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини