xcounter
Calendar Icon

Українські війська вдарили по позиціям росіян на Кінбурнській косі (фото)

19.11.2022 09:28 (Оновлено 19.11.2022 в 09:29)

На півдні українські війська вдарили по позиціях ворога на Кінбурнській косі та лівому березі Дніпра, ліквідовано понад 30 окупантів.

Кінбурнська коса з початком війни з усіх приморських курортів України опинилася у найважчому становищі: там постійні лісові пожежі, узбережжя та навколишні села вкриті попелом і шматками згорілої кори. Ситуація з гасінням ускладнена тим, що в лісі розбита техніка, розтяжки та міни, які не розірвалися.

Багато місцевих жителів поїхали, бо не витримали бомбардувань. Через це багато тварин залишилися без нагляду і їжі. Бомбардування продовжуються, російські військові б'ють по селам.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 33 вогневих завдання. На Кінбурнській косі уражено район зосередження живої сили, озброєння та техніки противника. Саме звідти окупанти обстрілювали портові буксири та зернові баржі в Дніпро-Бузькому лимані. Демілітаризовано 7 рашистів та 2 одиниці авто-бронетехніки, пункт базування зруйновано", - розповів спікер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Крім того, за словами Назарова, на лівобережжі попередньо втрати противника становлять 26 осіб та 2 танки.

Нагадаємо, що зараз всю Миколаївську область звільнено. Під окупацією залишилась Кінбурнська коса - піщана коса в північно-західній частині Кінбурнського півострова між Дніпровсько-Бузьким лиманом і Чорним морем.

Читайте також: Окупанти занурили заповідну Кінбурнську косу у холод і голод: волонтери оголосили збір на їжу, медикаменти і пальне
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини