xcounter
Calendar Icon

У центрі Києва адміністратор ресторану вигнала бабусю, яка попросила гарячої води

07.12.2022 14:08 (Оновлено 07.12.2022 в 14:08)

Довкола столичного ресторану "Хлібний" розгорівся неабиякий скандал через те, що бабусю Євгенію, домівка якої, за її словами, постраждала ще під час вибухів на складах в Ічні на Чернігівщині, "попросили" із закладу, коли та зайшла туди попросити хоча б гарячої води.

Ганебною історією у своєму Instagram поділилася заступник міністра з євроінтеграції Анна Сергєєва. Вона стала свідком обурливої поведінки персоналу "Хлібного". За її словами, вона зайшла до закладу у Пасажі з другом випити чаю.

"У заклад зайшла пані у віці. Класична бабуся — чисті охайні речі, правильна мова. Але видно, що їй потрібна допомога. Як мінімум — погрітися. До неї підійшла офіціантка. За її жестами стало зрозумілим, що бабусі нічим не можуть допомогти й просять залишити приміщення", - розповідає Анна.

Далі політик разом із другом покликали офіціантку і запитали, про що саме просить бабуся. Та відповіла: "Не знаю, щось поїсти". Пенсіонерка в цей час так і стояла біля входу. Сергєєва запросила її сісти, під час розмови 85-річна жінка розповіла, що її дім на Чернігівщині постраждав ще під час вибухів на складах боєприпасів в Ічні, а до Києва вона приїхала просити відновити житло.

Сергєєва запитала, чи хоче бабуся чогось, та скромно відповіла, що було б непогано хоча б гарячої води, бо змерзла на вулиці. Анна замовила їй чорний чай та три ватрушки. Далі розмова з пенсіонеркою Євгенією продовжилася. З'ясувалося, що вона має дві вищі освіти, вдова, мала невеличке господарство, яке, за її словами, знищили окупанти. Тому й приїхала просити про допомогу.

"І тут нашу розмову перебиває офіціантка: "Ось ваша їжа і чай, але ви маєте піти із закладу", - розповіла Сергєєва.

Вона була шокована такою поведінкою персоналу, адже пенсіонерка була охайно одягнута. Офіціантка сказала, що це адміністратор попросила випроводити бабусю. Прохання покликати цю адміністраторку так і залишилося проханням, ніхто так і не підійшов, щоб пояснити ситуацію.

"Тест на людяність заклад не склав. А що може бути важливішим під час війни?" - підсумувала цю історію Анна.

У мережі залишили безліч коментарів щодо цієї історії з "Хлібним:

  • "Вони вкотре пробивають дно".
  • "Як ви задовбали - скільки разів "Хлібний" ганьбився, а ви все одно туди ходите.
  • "Тест на "людяність" заклад не склав ще тоді, коли на початку війни вирішив не видавати співробітникам зарплату.

Згодом Сергєєва повідомила, що фігуранткою цієї неприємної історії з "Хлібним" є Рохля Євгенія Володимирівна, 15 вересня 1938-го року народження.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини