xcounter
Calendar Icon

"Наші степи будуть усіяні трупами ваших мобіків": у Казахстані відповіли РФ на закиди про "націоналізм" і "русофобію" (відео)​

09.12.2022 16:00 (Оновлено 09.12.2022 в 17:13)

Казахстанський бізнесмен, громадський діяч, медіаменеджер Арман Шураєв відповів послу РФ Олексію Бородавкіну, який звинуватив жителів республіки в "націоналізмі" та "русофобії".

Шураєв для початку рекомендував дипломату подивитися у дзеркало, щоб побачити головного "фашиста та нациста", а також попередив політика, що спроба Росії напасти на Казахстан і провести так звану спеціальну військову операцію обернеться трагедією для Росії.

"Слухай, проводилка у тебе зламалася, Бородавкін, і у твого патрона Путіна. Ви вже 9-й місяць отримуєте зв*здюлєй від доблесних українців. І я можу сказати, не доведи Господь ви ще вирішите зайти до нас за легкою перемогою... Легкої перемоги не буде... Весь казахстанський степ буде усіяний трупами ваших мобіків... Коли ти говориш про русофобію в Казахстані, я хочу сказати, що цю русофобію, насамперед, сієте ви!", - сказав Шураєв.

Він пригадав політику про сотні заяв російських пропагандистів із закликом бомбити Алмати, заборонити в Казахстані державну мову тощо.

"Хто ти такий, щоб нам диктувати? Ти страждаєш на деменцію. Їдь до себе! У чужий будинок з вогнем і мечем. Те саме буде, якщо ви зайдете до Казахстану. Ви людожери та саможери!", - резюмував Шураєв.

Він також висловив сподівання, що "гнила федерація розпадеться найближчим часом".

"Русофобія - це те, чого ви досягли своїми діями", - підсумував Шураєв у відповідь на російську пропозицію допомогти "розібратися з радикальними націоналістами та русофобами".

Нагадаємо, що в листопаді російські пропагандисти натякнули, що наступною жертвою нападу Росії може стати Казахстан.

"Там теж можуть розпочатися "нацистські процеси", як в Україні. І росіян там багато, і кордон більш довгий і ядерне паливо для всього нашого "Росатому" теж там", - заявив пропагандист Соловйов.

Читайте також: Забудьте про "денацифікацію і провокації НАТО": Путін зізнався у справжній цілі війни в Україні (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини