xcounter
Calendar Icon

Забудьте про "денацифікацію і провокації НАТО": Путін зізнався у справжній цілі війни в Україні (відео)

08.12.2022 19:13 (Оновлено 08.12.2022 в 19:13)

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував заяву очільника РФ Володимира Путіна щодо здобутків у загарбницькій війні. Подоляк у своєму Twitter закликав забути про раніше озвучені РФ цілі війни, оскільки Путін більше не приховує справжню мету - окупацію України.

За його словами, Росія веде загарбницьку війну геноцидного типу задля завоювання нових територій.

"Маски скинуто. Забудьте про "провокації НАТО", "денацифікацію" та інші забуті casus belli. Путін підтвердив те, що було очевидно всьому світу: Росія веде загарбницьку війну геноцидного типу задля завоювання нових територій, бо так заповів Петро I. Хтось іще хоче "врегулювання"?", - написав радник очільника ОП.

Як відомо, на початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого в Росії заявляли, що вони візьмуть "Київ за три дні". Протягом перших місяців війни російська пропаганда пояснювала вторгнення в Україну термінами "демілітаризація" та "денацифікація". Згодом в Радбезі РФ заговорили уже про "десатанізацію" України.

Учора Путін назвав "значущим результатом" розв'язаної проти України війни "появу нових територій". Також він заявив, що "Азовське море стало внутрішньою водоймою РФ".

Читайте також: У Путіна "букет хвороб": The Sun дізнався, чим його "напихають" лікарі
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини