xcounter
Calendar Icon

РФ звинуватила Pfizer у причетності до "біолабораторій" в Україні та знайшла американські "лабораторії" у Казахстані (відео)

24.12.2022 09:43 (Оновлено 24.12.2022 в 09:43)

Міністерство оборони РФ відзначилося новим фейком про "біолабораторії" в Україні. Цього разу вони назвали "нових ключових учасників американських військово-біологічних проектів".

Як повідомляє пропагандистське "РИА Новости", в РФ придумали, що до міфічних "біолабораторій" причетний головний науковий співробітник та президент відділу міжнародних досліджень компанії Pfizer. Крім того, всі фігуранти нібито пов'язані з Демократичною партією США.

Начальник військ РХБЗ генерал-лейтенант Ігор Кирилов зазначив, що лідери Демпартії США виступають "ідейними натхненниками військово-біологічних досліджень та творцями таємних схем з відмивання коштів на користь вузького кола представників американської еліти".

"Міноборони РФ також отримало доступ до розширеної версії звіту одного з управлінь Пентагону про діяльність в Україні, що підтверджує проведення на українській території навчань та тренувань із збудниками особливо небезпечних інфекцій", - пишуть пропагандисти.

На додачу до всього, на російському телебаченні не стихають розмови про погрози Кремля війною Казахстану, де також знайшли "лабораторії".

"Пряме зіткнення між Росією та Казахстаном безумовно буде", - стверджує пропагандист, мотивуючи це наявністю в країні тих самих двох американських "біолабораторій".

Як раніше писав FaceNews.ua, "Наші степи будуть усіяні трупами ваших мобіків": у Казахстані відповіли РФ на закиди про "націоналізм" і "русофобію" (відео)​
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини