xcounter
Calendar Icon

Чи можна вручати повістки на вулиці під час війни: відповідь військового комісара

Повістки в Україні можуть вручати на вулиці або на блокпостах. Українці зобов'язані повідомляти в територіальні центри комплектування про всі зміни в сімейному стані або стані здоров'я, щоб можна було визначити кількість придатних до військової служби. Про це повідомив головний військовий комісар Львівської області Олександр Тищенко.

За його словами, українці почали забувати, що у них є не тільки права, а й обов'язки як у громадян країни, в тому числі й захист незалежності та територіальної цілісності України. При цьому він нагадав, що з першого дня мобілізації українці зобов'язані добровільно прийти у військові частини або на збірні пункти територіального центру комплектування для уточнення всіх даних.

"Ми не повинні бігати за кимось, щоб з'ясовувати які зміни в житті відбулися у кожного військовозобов'язаного. Але ігнорування ними своїх обов'язків, закріплених законодавством, змушує до проведення заходів з вручення повісток не тільки за місцем проживання та роботи громадян, а й у громадських місцях", - сказав Тищенко.

Крім того, він вказав, що вручення повісток у громадських місцях не суперечить українському законодавству. Також комісар підкреслив, що в цьому не було б необхідності, якби українці дотримувалися законодавства.

Читайте також: Захід змінив стратегію допомоги Україні, тому що Росія виграє війну на виснаження
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини