xcounter
Calendar Icon

"Війна може тривати ще 7-8 років", - Павло Вишебаба ​

17.03.2023 17:11 (Оновлено 17.03.2023 в 17:11)

Український поет та військовий Павло Вишебаба поділився власними прогнозами щодо термінів закінчення війни в Україні. Захисник зізнається, що на передовій бійці не тішать себе марними ілюзіями та "готуються воювати в довгу". Дехто навіть припускає, що війна триватиме близько 7-8 років, як це було з АТО. Така чесна відповідь прозвучала від Вишебаби в інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова". Він розповів, як налаштовані його побратими на ймовірні тривалі бої.

Багатьох українців такий коментар від бійця дещо засмутив, адже Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов дають прогноз куди втішніше – кажуть, що війна може закінчитися вже цього року. Вишебаба наголосив, що вірить керівництву та сподівається, що їх пророкування виявляться вірними, проте налаштований з іншими захисниками на інший розклад.

"Залужному і Буданову точно видніше, ніж мені. Це точно. Але у мене більш стриманий оптимізм. Ми готуємося до того, що називається "грати в довгу", тобто воювати в довгу. У мене немає відчуття, що все закінчиться цього року, чесно скажу. Я довіряю заявам нашого керівництва, дуже хочу, щоб вони збулися, але якщо вони не збудуться – нічого страшного не станеться. Це не означає, що потрібно "О, ось рік закінчується, а ми ще не в Маріуполі, не в Криму" . Рік? Добре. Три роки? Окей. П'ять? Скільки потрібно. Ми обговорюємо, що навіть 7-8 років це триватиме, як тривало АТО ", – прокоментував Вишебаба.

Щодо ентузіазму бійців на передовій, то Вишебаба запевняє – за це не варто перейматися.

"Ми вже готові бути військовими у довгу", – запевнив поет-воїн.
Читайте також: РФ мобілізувала набагато більше, ніж 300 тисяч: екскомандир полку "Азов" прогнозує великий наступ на Україну
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини