xcounter
Calendar Icon

РФ мобілізувала набагато більше, ніж 300 тисяч: екскомандир полку "Азов" прогнозує великий наступ на Україну

03.01.2023 12:45 (Оновлено 03.01.2023 в 12:45)

Колишній командир полку "Азов" Максим Жорін вважає, що Росія здійснить другий великий наступ на Україну. За його словами, окупанти атакуватимуть за трьома напрямками. Про це Жорін розповів в інтерв'ю RADIO NV.

Він сказав, що на цей наступ Москва наважиться, враховуючи кількість тих підрозділів, які вони зібрали з мобілізованих. Це не надпрофесійні формування, але їх буде багато.

"Поки ми сміялися з відосиків, де вони п’яні валяються, б’ються, щось з ними відбувається, відбувалася підготовка цих мобілізованих, формування з них нових підрозділів, озброєння", - заявив він.

За словами екскомандира "Азову", Росії вдалося мобілізувати набагато більше, ніж 300 тисяч військових. Їх озброять і посадять на техніку для нового наступу.

Жорін каже, що російські окупанти обиратимуть один з напрямків, за яким наступати — або Харківська область, або Київська, або навіть західні регіони.

Нагадаємо, що раніше в інтерв'ю The Economist Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що "навіть не сумнівається, що росіяни підуть у новий наступ".

Читайте також: Росіяни ховаються від мобілізації у білоруських санаторіях: заброньовано місця навіть на січень
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини