xcounter
Calendar Icon

Нардеп, який нещодавно уникнув кримінальної відповідальності, насмерть збив пішохода (відео)

20.03.2023 14:12 (Оновлено 20.03.2023 в 14:12)

На Львівщині 19 березня сталася смертельна ДТП. Увечері на автодорозі сполученням "Тернопіль — Львів — Рава-Руська" у селищі Золочівського району автомобіль, за кермом якого був народний депутат від "Слуги народу" Володимир Гевко, збив пішохода. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

"Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої "Драгер", водій був тверезим. На даний час вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого)", — йдеться у повідомленні ДБР.

Однак місцеві ЗМІ повідомляють, що депутат збив на смерть чоловіка на зебрі. За словами очевидців, черевики жертви відлетіли на інший кінець проїжджої частини. Також є інформація, що в момент ДТП не було вуличного освітлення.

Цікаво, що лише на початку лютого стало відомо, що Гевко уникнув кримінальної відповідальності. Суд простив нардепу брехню на кілька мільйонів в декларації, тому що він щиросердно покаявся. Як пише "Слово і діло", народний обранець не вніс до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік відомості про оренду житла в центрі Києва вартістю понад 3,7 млн грн. Також майже на 10 тис. грн занижена сума коштів, розміщених на депозитах, некоректно відображені й відомості з одержаних відсотків за цими депозитами. Загалом, відомості в е-декларації за 2020 рік нардепа відрізняються від достовірних на понад 3,75 млн грн.

Зазначимо, що про ДТП вчора також повідомив у Facebook сам нардеп Гевко.

"Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе", - пообіцяв винуватець смертельної аварії.

Читайте також: Президент Зеленський потрапив у ДТП в Києві: з’явилось відео наслідків аварії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини