xcounter
Calendar Icon

У Росії жінка донесла поліції, що у когось із сусідів Wi-Fi "Слава Украине"

У Чебоксарах РФ 43-річна жінка звернулася до поліції через сусідський Wi-Fi, який називався "Слава Украине". Про черговий випадок численних доносів пишуть росЗМІ.

Поліцейські розпочали розслідування, щоб з'ясувати, кому із сусідів належить Wi-Fi з такою назвою. Власнику мережі загрожує щонайменше адміністративна справа за статтею "Публічні дії, спрямовані на дискредитацію ЗС РФ".

Лише учора росЗМІ цитували заступника секретаря Радбезу Росії Дмитра Медведєва, який закликав росіян активніше писати доноси в ФСБ.

"Якщо хтось при вас сказав, що отримує гроші чи роботу з українських джерел — із найвищою ймовірністю цей хтось став на шлях зради. І вже скоїв кримінальний злочин. Він ворог, і про нього необхідно повідомити спецслужби або правоохоронні органи", - звернувся Медведєв до сексот.

Як відомо, для донощиків у Росії навіть розробили додаток "Мой донос", розробники виклали його на Google Play. Українці у соцмережах жартують, що для російських сексот лишається розробити додатки "Є-тюрма" та "Мой ГУЛАГ", а "ВКонтакте" перейменувати на "ВБутырке".

Нагадаємо, днями у Москві затримали 11 школярів, які крикнули поліцейському "Ні війні!".

Читайте також: Пропагандистка Симоньян раптово визнала, що "референдуми" РФ в Україні фейкові (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини