xcounter
Calendar Icon

У друга Путіна Берлусконі виявили смертельну хворобу, він у реанімації

У експрем'єра Італії, близького друга російського диктатора Володимира Путіна Сільвіо Берлусконі виявили лейкемію – онкологічне злоякісне захворювання клітин крові.

Десять днів тому 86-річний Берлусконі потрапив до лікарні Святого Рафаеля у Мілані. Його виписку відклали на кілька днів. Однак вдома політик побув недовго. 2 квітня він потрапив у реанімацію. Італійські ЗМІ писали про проблеми з диханням, пов'язані з рецидивом пневмонії, однак причина виявилась не тільки в цьому.

"Cільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму", - пишуть журналісти.

Як відомо, Берлусконі неодноразово робив скандальні заяви на адресу України. У жовтні 2000 року він назвав Путіна "людиною миру", у лютому цього року він звинуватив Зеленського у тому, що саме він розпочав війну. Відповідно до останніх заяв Берлусконі "перевзувся" і заявив, що насправді він завжди підтримував український народ і перебуває на стороні України.

Читайте також: Захід ухвалив рішення про надання Україні далекобійної зброї
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини