xcounter
Calendar Icon

У настоятеля храму РПЦ біля військового госпіталю Одеси знайшли аж 5 паспортів

09.04.2023 20:28 (Оновлено 09.04.2023 в 20:28)

П'ять паспортів, зокрема російський, знайшли у настоятеля храму УПЦ Московського патріархату Олександра Невського в Одесі Віктора Градомського. Як повідомила шеф-редактор видання "Лівий Берег" Соня Кошкіна, у нього були українські, російські, румунські, польські та болгарські документи.

За словами журналістки, священнослужитель використовує паспорти, щоб перевозити мощі святих, якими торгує вікарій Одеської єпархії, арцизький архієпископ Віктор Биков. В останнього теж є російський паспорт, і він вважається головним торговцем мощами в УПЦ МП.

"Будується, наприклад, новий храм — потрібно обов'язково мощами обзавестися. Ось Биков цей запит і задовольняє. Хочете купити частинку якогось святого — це до нього, а Градомський — його кур'єр, який це добро добуває, купує, водить туди-сюди. Тому п'ять паспортів людині потрібні по роботі", — зазначила Кошкіна.

Нагадаємо, що днями в Одеській області затримали громадянина Молдови, який намагався вивезти з країни мощі 80 святих, які вочевидь були куплені в цього самого Бикова. Ще 7 січня з'явилася інформація про те, що президент України Володимир Зеленський призупинив дію громадянства України для 13 священиків Української православної церкви Московського патріархату. Градомський був серед них.

Читайте також: На Буковині віряни силою вигнали попів РПЦ, які не пускали відспівати Захисника (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини