xcounter
Calendar Icon

Атака "Калібрами" по Миколаєву: нові подробиці про постраждалих та руйнування (фото, відео)

Ракетний обстріл Миколаєва з боку окупантів, який стався о 1:20 у четвер, 27 квітня, був незвичайним, що викликало паніку у мешканців. Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віалій Кім в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Наразі 23 особи госпіталізовані, з них одна дитина 12 років, одна людина загинула. Троє – в особливо тяжкому стані. Зараз ситуація не змінилася. Проводиться розчищення, відновлення вікон. Дві родини звернулися за допомогою у тимчасовому розселенні», - зазначив Кім.

За словами Кіма, ракета окупантів влучила в дерево, через що пошкодилися будівлі навколо. Внаслідок російського удару пошкоджено будівлю заводу, технікум, суд, але найбільші руйнування зазнали п'ятиповерхівка та будинки у приватному секторі.

За словами миколаївського міського голови Андрія Сенкевича, після удару комунальники відімкнули світло та газ. Зараз в одному з мікрорайонів нема світла внаслідок удару. Військових об'єктів біля місця попадання немає, та і військових в Миколаєві зараз майже немає, додав мер.

В ОК "Південь" раніше розповіли, що війська РФ вдарили "Калібрами" - оскільки це високоточна зброя, там це називають терором мирного населення.

Кім зазначив, що Миколаїв майже чотири місяці не обстрілювався окупантами. За його словами, сьогоднішній удар був незвичайним і викликав у мешканців паніку.

«Це 113-й день без обстрілів Миколаєва. З 31 грудня не було обстрілів... Була легка паніка у людей. Це підступний удар росіян по цивільних, там немає військових об'єктів... Але це незвичайний був удар, ми не реагували, ми не бачили, тому це було як сніг на голову», - сказав очільник ОВА.

Читайте також: Росія обрала нові цілі для ракет
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини