xcounter
Calendar Icon

Деякі західні політики закликають Україну не звільняти Крим, - представник Зеленського

06.05.2023 19:59 (Оновлено 06.05.2023 в 19:59)

Постійна представниця президента в АРК Таміла Ташева заявила, що деякі західні політики застерігають Україну від деокупації Криму. Вони бояться, що це нібито може призвести до "ядерної війни".

"Вони стверджують, що Крим справді можна повернути, але потенційні наслідки будуть величезними, як для мешканців півострова, так і для України загалом. Вони вважають, що ми повинні повністю відмовитися від спроб повернути його. Я не думаю, що Росія застосує тактичну ядерну зброю, адже Путін розуміє, що це для нього точка неповернення і знищення всієї системи, яку він злочинно будував на окупованих територіях", - розповіла вона в інтерв'ю PAP.

Читайте також: "Все йде за графіком": Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму навесні

За словами постпреда, після звільнення Херсона Росія нічого не зробила, хоча Кремль вважає це порушенням територіальної цілісності РФ. Згідно з ядерною доктриною Москви, вони повинні були негайно застосувати тактичну ядерну зброю".

Ташева не розкрила дату звільнення півострова, але сказала, що це буде "напевно, найближчим часом".

Раніше очільник Міноборони Олексій Резніков заявив, що визволення Криму може відбутися без боїв на території півострова - окупанти можуть зробити "жест доброї волі" в Криму. У Центрі нацспротиву дізнались, що у тимчасово окупованому Криму створюють запаси води та продовольства на випадок ізоляції.

Як раніше писав FaceNews.ua, Український аналог HIMARS може знести Кримський міст, - Жданов
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини