xcounter
Calendar Icon

Російські окупанти вночі розгатили у Миколаєві хлібзавод, багатоповерхівку і дитсадок (фото, відео)

13.05.2023 11:04 (Оновлено 13.05.2023 в 12:05)

Унаслідок нічної атаки по Миколаєву, яка була здійснена російськими окупантами 13 травня, було зафіксовано два влучення – по підприємству та на територію дитячого садка. Про це повідомив миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

"Близько 1:30 ночі у Миколаєві пролунали два вибухи. Було два влучення снарядів. Одні – до найближчого підприємства, другий – на територію дитячого садка. Тут немає жодного військового об'єкта. Ми готували садок до відкриття – тут одразу було видно, що немає військової техніки, людей. Постраждали люди, дякувати Богу, не так багато: двом людям було надано допомогу на місці, одну людину госпіталізували. Жертв немає – це найголовніше… Вже можна говорити, що це хлібозавод. Миколаївський хлібозавод, який забезпечує хлібом миколаївців та херсонців. Автомобільна техніка, яка була залучена для перевезення хліба, дуже постраждала – це може позначитися на логістиці та перевезенні", - розповів Сєнкевич.

За словами Альони Ракової, керівниці хлібзаводу, миколаївці будуть із хлібом. Доки надзвичайники розбирають завали, працівники готуються випікати хліб. На підприємстві вже відновили електропостачання, працюють газовики.

Велика кількість будинків у районі вибухів залишилася без вікон та дверей з усіх боків, оскільки вибухова хвиля була досить сильною. В одній із п’ятиповерхівок вибиті практично всі вікна, пожежі в трьох квартирах.

Як повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, ворог здійснив обстріл Миколаєва ударними дронами іранського виробництва "Shahed-136/131".

Читайте також: Атака "Калібрами" по Миколаєву: нові подробиці про постраждалих та руйнування (фото, відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини