xcounter
Calendar Icon

Буданов здивував заявою: "80% слів Пригожина - це чиста правда"

16.05.2023 16:45 (Оновлено 16.05.2023 в 18:14)

Більшість з того, що говорить ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин - це правда. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю блогеру Сергію Іванову.

"Найстрашніше, що те, що говорить Пригожин, в більшості - це правда. Є якісь речі, які навіть не можу сказати, що вони неправдиві, вони просто двояко сприймаються. Можна їх двояко бачити. Але 80% з того, що він каже, це взагалі чиста правда. Абсолютно чиста. Є теж незручні, скажімо так, моменти", - сказав він.

За словами Буданова, як би це не було неприємно визнавати, "вагнерівці", на відміну від російських окупантів, показали свою максимальну ефективність.

"Мені не дуже це приємно визнавати. Проте ПВК, яку, скажімо так, умовно названо "Вагнер" (це суто умовна назва, до речі), вона показала свою максимальну ефективність, на відміну від російської армії, яка показала максимальну неефективність. Це теж правда. І на фоні цього конфлікти теж ще більше загострились. І те, що зараз Пригожин говорить, що немає снарядів, немає підтримки, це, певною мірою, через заздрість і військовому керівництву, яке уособлює зараз саме Шойгу-Герасимов", - сказав очільник ГУР МО.

Буданов додав, що там є й інші генерали, які мають трохи іншу думку.

"Але от їх команда робить все, щоб фізично, скажімо так, стерти ці всі підрозділи. І це правда. І на жаль, я маю визнати, що найефективнішим є саме "Вагнер", - додав він.

Як відомо, очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин неодноразово критикував керівництво Міноборони РФ. Російські ЗМІ писали, що він діє "не в загальній команді і не в спільних інтересах" з владою і перейшов "червоні лінії".

Читайте також: Пригожин назвав росіянок "бабами", усім громадянам пригрозив "кувалдою Вагнера", і заодно закрив "чуму YouTube"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини