xcounter
Calendar Icon

Українські воїни біля Бахмута звільнили близько 20 квадратних кілометрів

Упродовж декількох днів Сили оборони України звільнили від російських окупантів на півночі та півдні передмістя Бахмута близько 20 квадратних кілометрів. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

Вона наголосила, що інформацію про хід бойових дій слід розглядати в комплексі всіх заходів оборонної операції і не виривати з контексту подій.

"Приміром, протягом декількох днів наші війська звільнили від ворога на півночі та півдні передмістя Бахмута близько 20 квадратних кілометрів. Водночас, ворог дещо просувається в самому Бахмуті, вщент знищуючи місто артилерією. Крім того, ворог підтягує підрозділи професійних десантників. Тривають важкі бої з різним результатом", - заявила заступник міністра.

Маляр підкреслила, що у ситуації, яка склалась, українські захисники роблять максимум і навіть більше.

За її словами, те, що оборона Бахмута триває стільки місяців та ще й на певних ділянках є просування - це надзусилля ЗСУ та високий рівень фаховості командування обороною.

"Я нагадаю, що ворог має перевагу у кількості людей та озброєння. Разом з тим, завдяки діям наших військових ще з минулого літа не може реалізувати свої плани на Бахмутському напрямку", - зазначила Маляр.

Як відомо, ворог зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Читайте також: Буданов здивував заявою: "80% слів Пригожина - це чиста правда"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини