xcounter
Calendar Icon

"Будуть теракти, будуть бомбити": військовий експерт про громадянську війну у Росії

21.05.2023 10:48 (Оновлено 21.05.2023 в 10:48)

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що в Росії вже в найближчій перспективі може розпочатися повномасштабна громадянська війна. Причиною може стати внутрішня боротьба між різними кланами.Про це він заявив у ефірі телеканалу FREEДОМ.

Експерт припустив, що учасниками цієї внутрішньої боротьби можуть стати ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, глава Чечні Рамзан Кадиров, терорист Ігор Стрєлков-Гіркін та інші.

"Мені здається, що зараз головне побоювання, яке має турбувати людей у Росії, це загроза повномасштабної громадянської війни з можливим розпадом цієї держави на кілька держав. І це не просто фобія Путіна, яку він постійно озвучує. Це ті реалії, які зараз виникають", – додав він.

За словами Мусієнка успіхів на полі бою РФ не має, проте енергії у її бойовиків немало. І ці люди можуть повернутися в Росію.

"Якщо буде такий сценарій, що необхідно цю енергію перевести всередину, прибрати їх із фронту, повернути у РФ, повернуться ці "вагнерівці", терористи, убивці тощо. Почне палахкотіти досить серйозно, і будуть теракти, будуть бомбити", – прогнозує експерт.
Читайте також: "Путін не доживе до кінця війни": ексголова ЦРУ розповів, хто почне повстання
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини