xcounter
Calendar Icon

"Путін не доживе до кінця війни": ексголова ЦРУ розповів, хто почне повстання

Диктатора країни-агресорки Росії Володимира Путіна можуть вбити. Поки він залишається при владі, війна РФ проти України не завершиться, тому єдиним шляхом до її закінчення є повалення чи вбивство нинішнього голови Кремля. Про це заявив екскерівник ЦРУ Джеймс Олсон в інтерв'ю британському таблоїду The Sun. Він наголосив, що Путін зараз перебуває у безвиграшній ситуації.

"Якщо Путін залишиться при владі, буде довга війна, тому що він не здасться, але я не думаю, що Путін залишиться при владі. Я вважаю, що його буде відсторонено від влади або його вб’ють. Я не виключав би вбивства", – зазначив Олсон.

За його словами, усунення Путіна можуть здійснити "деякі патріотично налаштовані росіяни", а почати повстання проти нього - російські генерали. І коли диктатора РФ не буде при владі, війна проти України може завершитися.

Як раніше писав FaceNews.ua, Путін втрачає владу: опозиціонер Гудков назвав ознаки (відео)

Ексголова ЦРУ нагадав, що країна-агресорка Росія зазнає колосальних втрат у війні проти України. Він зазначив, що, згідно з даними української влади, такі втрати РФ уже становлять понад 170 тисяч. Олсон висловив думку, що в Росії можуть бути генерали, яким дуже не подобаються такі цифри втрат російської сторони. І саме ці генерали можуть стати джерелом повстання проти Путіна.

"І якщо вони це зроблять, я бачу Путіна ходячим мерцем. Він цього не переживе. Я думаю, що ймовірніше усунення Путіна, ніж військова поразка", – сказав колишній очільник ЦРУ.

Він додав, що поки Путін залишається при владі в РФ, є ризик, що війна може поширитися за межі України. Зокрема, є велика загроза для Молдови.

Читайте також: У Путіна "букет хвороб": The Sun дізнався, чим його "напихають" лікарі
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини