xcounter
Calendar Icon

Російська ППО спить: у Бєлгороді атакували будівлі ФСБ і МВС (відео)

Станом на ранок голова регіону В'ячеслав Гладков визнав, що російська армія досі не змогла відновити контроль над своїми територіями.

Фотографії та відео диму, що піднімається над містом, уночі опублікувало російське інтернет-видання SOTA в Telegram.

"У Бєлгороді - "приліт" в будівлю ФСБ. Через введений в місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз в регіоні заборонені", - йдеться в повідомленні.

Бєлгородські Telegram-канали близько 23:20 повідомили про гучний вибух у центрі міста, після цього піднявся стовп диму. Пізніше з'явилася інформація про перекриття вулиці Преображенська, на місце прибули пожежники, поліцейські і карети швидкої медичної допомоги.

Тим часом російський пропагандист Рибар пише, що цілями атаки була не тільки будівля ФСБ, а й відділ Міністерства внутрішніх справ РФ.

Як відомо, 22 травня в "Російському добровольчому корпусі", що бореться на стороні України, заявили, що зайшли на територію Бєлгородської області. Повідомлялося про звільнення населеного пункту Козинка і заході передових загонів в Грайворон. Також з'явилися кадри пожежі на прикордонному пункті.

В українській розвідці заявили, що мета операції "Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу" - створити "смугу безпеки" для захисту мирних українців.

"Україна не має безпосереднього відношення до подій в Білгородській області, а танки, як відомо, продаються у військторгах", - із сарказмом резюмував радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

Читайте також: "Будуть теракти, будуть бомбити": військовий експерт про громадянську війну у Росії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини