xcounter
Calendar Icon

Газа без інтернету, світла, зв’язку та ТВ-сигналу: місто вразила серія потужних вибухів (відео)

Сухопутні війська розширюють наземну операцію в секторі Газа. Про це повідомив речник ЦАХАЛ.

Ізраїль завдав масованого артилерійського і танкового удару по Газі. На даний момент там не працює інтернет, телебачення, відключена електрика. Угруповання у Газі оголосили мобілізацію своїх формувань.

Військові готові на всіх фронтах захищати безпеку Ізраїлю, йдеться в заяві контр-адмірала Даніеля Хагарі.

"Наші сухопутні сили розширюють свої наземні операції. Армія оборони Ізраїлю діє у всіх вимірах", — заявив він.

Жителі Гази кажуть, що сьогоднішні авіаудари є найінтенсивнішими, які вони коли-небудь бачили. Перед початком сухопутної операції Ізраїлю місто вразила серія потужних вибухів.

Нагадаємо, що Ізраїль назвав антисемітами" правозахисників Amnesty International після того, як вони заявили про "воєнні злочини з обох сторін.

Amnesty International опублікувала заяву, в якій йдеться про "серйозні порушення міжнародного гуманітарного права, включаючи воєнні злочини, з боку всіх сторін конфлікту на Близькому Сході". Група закликала до "негайного припинення вогню всіма сторонами".

Звинувачення у воєнних злочинах викликало жорстку реакцію з боку Ізраїлю. Речник МЗС країни Ліор Хаят заявив, що "Amnesty International є антисемітською організацією, яка упереджено ставиться до Ізраїлю", і додав, що "їй не вистачає морального авторитету, щоб називатися правозахисною організацію".

"Мовчання організації після звірств, скоєних терористами ХАМАС 7 жовтня, служить лише демонстрацією того, що Amnesty International є пропагандистською організацією, яка працює на терористів ХАМАС", — додав Хаят.
Читайте також: Amnesty International знову зашкварилась, звинувативши Ізраїль у воєнних злочинах
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини