xcounter
Calendar Icon

Циклон Oliver наближається: коли та де чекати удару дощу, снігу та вітру

Завтра, 29 листопада, до України прийде південний циклон, який спричинить опади та посилення вітру. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко.

"У більшості областей очікується ускладнення погодних умов - сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощі", - прогнозує вона.

Поділ опадів на сніг чи дощ залежатиме від температури. Вночі очікується в межах 0-5 градусів морозу, а вдень потеплішає до +2...+6 градусів, лише на заході буде вдень холодніше, 0-4 градуси морозу. У південній частині України вночі +2...+6, а вдень +7...+14 градусів.

"Увага! Вітер знову передбачається сильним, із штормовими поривами до 15-22 метрів за секунду. Напрямок - південно-східний з переходом на західний", - попередила синоптик.

За її даними, Київ завтра також потрапить у сферу впливу південного циклону, який назвали Oliver.

"Основна порція негоди припаде на найближчу ніч - у столиці мокрий сніг, дощ, налипання мокрого снігу, а вдень опади поступово слабшатимуть і припинятимуться", - розказала вона.

Вітер в Києві також очікується сильним, зі штормовими поривами. Найближчої ночі у столиці буде 0-2 морозу, а завтра вдень потеплішає до +2.

"30-го листопада негода відступить, навіть визиратиме сонечко, буде морозно вночі, вдень близько нуля", - потішила Наталка Діденко.

Завтра Україною прокотиться південний циклон, який спричинить снігопади та дощі по всій країні. 30 листопада на українців чекає коротка передишка, адже вже 1 грудня прийде ще один циклон.

Читайте також: Астролог сказав, хто буде наступним президентом України ​
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини