xcounter
Calendar Icon

"Київстар" увімкнув мобільний інтернет по всій Україні

Мобільний оператор "Київстар" заявив, що фахівці компанії включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G. Про це повідомила речниця компанії Ірина Леліченко.

"Послуга може працювати із зменшеною швидкістю, однак по мірі стабілізації роботи мережі, її якість буде покращуватись. За минулу добу також відновлено послуги міжнародного роумінгу. А ще раніше – послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету. Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані", - пояснила Леліченко.

Вона додала, що інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів.

Наразі, за її словами, компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи "Мій Київстар".

При цьому у деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі із зв`язком, спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

"Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити "авіа" режим. Нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг", - додали в "Київстарі".
Раніше також стало відомо, що Через атаку на Київстар не працює частина банкоматів та терміналів "Ощадбанку"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини