xcounter
Calendar Icon

На Авдіївському напрямку ЗСУ очікують на "врожай" з полонених

08.01.2024 23:56 (Оновлено 11.04.2024 в 00:43)

Лише за місяць майже 100 російських окупантів на Авдіївському напрямку здалися в полон, а через морози в найближчий час їх кількість може суттєво збільшитися. Про це спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун сказав в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що вчора знову близько 10 загарбників здалися в полон, і як добу перед тим.

"А загалом за місяць таких випадків близько сотні. І зараз, у зв’язку з морозами, похолоданням, ми очікуємо, що їх буде набагато більше, тому що досить важко втриматись в полі з тим екіпіруванням, яке є у більшості російських військовослужбовців", - сказав Штупун.

За його словами, окупанти потрапляють в полон по різному.

"Є так, що виходять самі, якось там домовляються. Але більшість застають зненацька і вони просто не чинять спротиву", - додав він.

Штупун розповів, що на Авдіївському напрямку окупанти і далі активні, але дещо зменшили кількість артилерійських обстрілів.

"Ми це списуємо на погодні умови, тому що не в повному обсязі можуть працювати безпілотники. Стало досить холодно і артилерійські обстріли знизились з понад 1000 позавчора до 617 за добу. Також зменшилася кількість штурмів. Окупанти раніше 50-60 разів штурмували за добу, а сьогодні лише 25. Але ворог активно продовжує завдавати авіаударів і зафіксовано 31 такий випадок", - розповів він.
Читайте також: Це специфічні ракети: експерт розповів, чим Росія буде бити по Україні під час майбутніх атак
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини