xcounter
Calendar Icon

Фанати Мадонни звернулися до суду з позовом до свого кумира

23.01.2024 19:53 (Оновлено 23.01.2024 в 19:53)

Двоє шанувальників подали судовий позов проти організаторів концерту популярної співачки. Причиною звинувачення послужили «хибна реклама, несправедлива торговельна практика і введення в оману з недбалості». За словами американських фанатів Мадонни, її шоу розпочалося із запізненням на дві години – крім того, подібних інцидентів було кілька, зазнає автор інформаційного розділу Всі новини на Мета.

Згідно з судовими документами, три виступи в рамках всесвітнього тура «Celebration» були заплановані на 20:30, проте стартували аж о 22:30, через що шоу закінчувалися приблизно о першій ночі за місцевим часом. Позивачі заявили, що виявилися через це в украй незручному становищі, адже рух громадського транспорту в пізній час обмежений, а приватні засоби пересування доступні лише за підвищеною ціною.

Докладніше про судовий розгляд

Фанати виконавиці, які відвідали концерт у Barclays Center 13 грудня, були обурені незапланованою відстрочкою. Вони прагнуть домогтися для свого позову групового статусу, адже відвідувачі шоу, призначених на 14 та 16 грудня також повідомляли, що виступи розпочиналися на кілька годин пізніше.

У своїй заяві чоловіки наполягали на тому, що час проведення, вказаний на квитках та афішах, зовсім не збігався з фактичним таймінгом. Також шанувальники стверджують, що багатьом відвідувачам концертів необхідно рано вставати наступного дня у зв’язку з роботою або сімейними обов’язками, через що тривале очікування спричинило додаткові незручності.

Позивачі вимагають відшкодувати збитки фінансово, підкріплюючи свої аргументи «довгою історією затримок своїх концертів» самої артистки, згадуючи попередні тури «Madame X» та «Rebel Heart».

Подібний випадок стався у 2019 році: на співачку вже подавали до суду через запізнення на власний захід, проте позов було добровільно закрито за кілька місяців.

Мадонна

Святковий тур

Концертний тур стартував у жовтні минулого року – Мадонні довелося відкласти його на деякий час через проблеми зі здоров’ям. Виконавиця планує відвідати багато країн Європи, а також побувати у США та Канаді. У турне буде виконано 40 пісень, випущених за всю кар’єру поп діви.

Практично кожне шоу в рамках туру вражає світовий шоу-бізнес своєю видовищністю. Також варто згадати, що на першому концерті Celebration Мадонна підтримала Україну: виконуючи Don’t Cry For Me Argentina, вона одягла на плечі синьо-жовтий прапор. Крім того, артистка та її балет використовували у шоу головні убори від українського бренду, виступаючи на London O2 Arena.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини