xcounter
Calendar Icon

Смерть Навального: з'явилися реакції дружини і матері опозиціонера (відео)

16.02.2024 23:39 (Оновлено 16.02.2024 в 23:39)

Російський диктатор Володимир Путін і його поплічники повинні понести персональну відповідальність за смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Про це заявила його дружина Юлія.

"Якщо це правда, я хочу, щоб Путін, все його оточення, його друзі знали, що вони понесуть відповідальність, за те, що вони зробили з нашою країною, з моєю родиною, з моїм чоловіком. І цей день настане дуже скоро. І я хочу закликати все світове співтовариство, людей у всьому світі, щоб ми разом згуртувалися і перемогли це зло, перемогли страхітливий режим в Росії", – заявила вона, виступаючи на Мюнхенській конференції.

Мати опозиціонера Людмила Навальна відмовилася визнавати смерть сина.

"Не хочу чути ніяких співчуттів. Бачили сина в колонії 12 числа, були на побаченні. Був живий, здоровий, життєрадісний", – таку цитату з її "Фейсбуку" наводить "Нова газета". Сам пост в соцмережі в даний час вже відсутній.

Як відомо, вдень 16 лютого російська влада заявити, що найвідоміший російський опозиціонер Олексій Навальний помер у в'язниці – нібито через відрив тромбу, який спровокував зупинку серця.

На це повідомлення відреагували лідери багатьох країн, включаючи Шольца, Макрона і Байдена. У числі перших новину прокоментував президент України Володимир Зеленський. На його думку, Навального вбили за наказом Путіна.

Читайте також: 5 лет со дня убийства: что говорил Немцов об аннексии Крыма и Украине
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини