xcounter
Calendar Icon

Росіяни валяються по всій Авдіївці, але радіти нема чому: Жорін про ситуацію на фронті

Росіяни зазнали чи не рекордних втрат у техніці та живій силі у боях за Авдіївку. Проте на глобальному та стратегічному рівні Москва може дозволити собі такі втрати, каже майор ЗСУ, заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

У ворога є ресурс для поповнення особового складу навіть попри той факт, що були знищені цілі підрозділи російської армії.

"Те, що в Авдіївці вдалось завдати таких втрат – дозволило нам перегрупуватися, вирівняти лінію фронту, зробити нормальні рубежі оборони, це дало змогу сповільнити ворога та його наступальний потенціал", – пояснив Жорін.

Проте у ворога ще достатньо сил для того, аби продовжувати тиск на Авдіївському, Запорізькому напрямках, просуватися в районі Куп'янська. Майор зазначив, що "росіян загинуло багато, противника, і вони зараз валяються по всій Авдіївці, але радіти поки нема чому". Попереду ще дуже багато роботи.

"Лінія фронту стала дещо зручнішою для оборони, але ворог не полишає спроб штурмувати та просуватися вперед. Зараз росіян цікавить населений пункт Ласточкине, куди вони намагаються сунути піхотою й технікою, туди працює артилерія", – додав він.

Крім того, Жорін зауважив, що окупанти розвинули напрямок роботи з БПЛА, хоча дрони і не мали вирішального значення у боях за Авдіївку. За його словами, майже вся бронетехніка ворога була знищена піхотинцями.

"Авдіївка – це виключно особистий героїзм піхоти. Майже вся броньована техніка, яку знищили у місті, була знищена піхотинцями у близьких контактах на 10 – 15 метрів. Майже вся російська піхота була знищена у ближніх боях на 3 – 5 метрів. Бої з ворогом велися навіть в одній будівлі", – констатував він.
Читайте також: В Іспанії розстріляли російського пілота Мі-8, який перегнав вертоліт до України
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини