xcounter
Calendar Icon

У Курську блекаут, місцеві бояться відпускати завтра дітей до школи (відео)

19.03.2024 23:10 (Оновлено 19.03.2024 в 23:10)

У російському Курську частково блекаут. При цьому Міноборони країни-агресорки повідомляє про збиття над містом близько 22:30 ракети С-200, яка була переобладнана для ураження наземних цілей. Російські військові також стверджують, що ще одну ракету, випущену з американського зенітного комплексу Patriot, було збито над територією Бєлгородщини.

Російське видання Mash пише, що ЗСУ спробували атакувати Курчатівську АЕС у Курській області — як мінімум п'ятьма дронами-камікадзе та однією ракетою С-200. Звісно ж, як завжди переконують пропагандисти, "усе було збито на підльоті силами російської ППО". Пишуть, нібито уламки пошкодили підстанцію "Висока", яка живить щонайменше сім курских вулиць. Наразі там перебої з електроенергією, їх обіцяють усунути найближчим часом.

Тим часом місцеві жителі в телеграм-каналах піднімають питання, чи відправляти до навчальних закладів завтра дітей. На запитання "Як бути із дітьми завтра? Вести до школи чи ні?" більшість коментарів представників країни-окупанта "Ні".

Камери вуличного відеоспостереження зафіксували момент вибухів над Курськом.

Читайте також: Прорив добровольців через кордон РФ: озвучено загальні втрати армії окупантів і мародерів
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини