xcounter
Calendar Icon

"Нація зброярів": на виставці в Києві можна буде "постріляти" на навчальних симуляторах (фото)

Виставка "Нація зброярів" відкрилася у Києві в День зброяра, 13 квітня, в Національному військово-історичному музеї України. Про це повідомило Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості.

В експозиції представлені зразки зброї від найдавніших до сучасних та діючі симулятори зброї.

Виставка показує, що виготовляти зброю в Україні вміли здавна. На експозиції представлено ретроспективу українського озброєння, як загалом, так і на окремих прикладах.

Найдавніший експонат представлений комплексом предметів озброєння та спорядження із поховання скіфського воїна V ст. до н.е.

Сучасна зброя і техніка представлена дронами різного типу, макетами броньованої техніки, лінійкою боєприпасів різних калібрів, туреллю, повнорозмірним макетом водного дрона "Магура", симуляторами для навчання військовослужбовців на дронах.

"Нашим завданням було показати, що українці завжди вміли виготовляти озброєння. Тому що нам завжди доводилося захищати свою країну зі зброєю в руках. Наші воїни продовжують робити це і сьогодні. Відвідувачі можуть буквально доторкнутися до тієї зброї і техніки, яка береже їхнє життя просто зараз. А також спробувати себе в ролі військового - спробувати збити ворожий "шахед", побути оператором fpv-дрона або "постріляти" за допомогою симуляторів", - сказав в.о. директора музею Юрій Кошель.

Виставка триватиме до 13 травня. Симулятори будуть доступні для відвідувачів у вихідні, а симулятор дрона - по суботах.

На них можна буде спробувати "політати" та "постріляти" у VR-окулярах під керівництвом інструкторів і співробітників музею.

Виставка Нація Зброярів

Виставка Нація Зброярів

Виставка Нація Зброярів

Виставка Нація Зброярів

Фото: mspu.gov.ua

Читайте також: Гривасті напарники патрульних Пейзаж і Рельєф викликають загальну увагу в Запоріжжі (фото)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини