xcounter
Calendar Icon

Корупціонери держслужбовці розтратили більше мільйона бюджетних коштів у Києві (фото)

У Києві судитимуть організовану злогинну групу державних службовців, які розтратили 1,2 млн грн бюджетних коштів, повідомили в поліції Києва.

"Протягом 2020-2022 років троє фігурантів привласнювали гроші місцевого бюджету, виділені на виплату заробітної плати фіктивним працівникам комунального підприємства", - говориться в повідомленні.

Поліцейскі викрили злочинну схему збагачення за рахунок держави, яку організували керівники кількох дільниць місцевого комунального підприємства по утриманню зелених насаджень.

Користуючись службовим становищем, державні службовці фіктивно влаштували до себе на роботу 10 осіб. Фігуранти вносили до офіційних документів дані "працівників", після чого на їхні банківські картки підприємство регулярно нараховувало зарплатню.

Встановлено, що за два роки функціонування схеми місцевому бюджету завдано збитків на суму понад 1,2 мільйонів гривень.

Обвинувальні акти відносно порушників скеровано до суду. Керівникам дільниць комунального підприємства може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Як раніше писав FaceNews.ua, Трьох високопосадовців митниці затримала СБУ (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини