xcounter
Calendar Icon

РНБО застосувала обмеження щодо азартних ігор в мережі Інтернет

Введено в дію Указом Президента України рішення Ради національної безпеки і оборони щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет.

Указ №234/2024 опублікований 20 квітня на сайті Президента України.

"Головнокомандувачеві Збройних Сил України, керівництву інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, невідкладно запровадити на період дії правового режиму воєнного стану заборону військовослужбовцям доступу до гральних закладів та/або участі в азартних іграх у мережі Інтернет", - зокрема йдеться в Указі.

Також РНБО ухвалила з цього приводу низку доручень Кабінету Міністрів, Міністерству охорони здоров'я, Міністерству соціальної політики, Службі безпеки України, Міністерству цифрової трансформації, а також рекомендації Офісу Генерального прокурора та Національному банку.

СБУ повинна протягом двох місяців провести перевірки організаторів азартних ігор. Нацбанку протягом двох місяців необхідно затвердити рекомендації банкам щодо блокування платежів громадян кредитними коштами на рахунки організаторів азартних ігор для участі в азартних іграх.

Мінцифри має провести у місячний строк переговори з компаніями Apple та Google щодо заборони розміщення застосунків з азартними іграми без відповідної ліцензії у їх магазинах додатків.

Міністерство охорони здоров'я протягом трьох місяців має розробити клінічний протокол лікування від ігрової залежності.

Як раніше писав FaceNews.ua, Держава втратила сотні тисяч гривень через дії командира військової частини з Сумщини
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини