xcounter
Calendar Icon

Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео)

21.04.2024 19:51 (Оновлено 21.04.2024 в 19:51)

Нападників на поліцейських затримали в Одеській області за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Затримані - двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області.

Поліцейський, який загинув при виконанні обов'язків, встиг здійснити постріли та поранити зловмисників. Вони переховувались у покинутій будівлі на території Одеської області і мали намір виїхати за кордон України.

Поліцейські також розшукали автомобіль зловмисників. В автомобілі були зафіксовані сліди крові, які свідчили про те, що один з нападників був поранений. Також поліцейські вилучили скривавлений одяг, взуття фігурантів, документи та інші речові докази.

"Затримані називають мотивом нападу на поліцейських те, що вони перевозили бойові гранати. Поліція та СБУ перевіряють їхню причетність до діяльності диверсійно-розвідувальних груп", - повідомили в поліції.

За фактом нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 КК України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, що 20 квітня близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків.

Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, його напарник поранений.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції від пораненого інспектора сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 Гайсинського райуправління.

Як повідомляв FaceNews.ua, "Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини