xcounter
Calendar Icon

Кадирову встановили діагноз, смертність від якого сягає 80%

Ще в 2019 році лікарі встановили голові Чечні Рамзану Кадирову діагноз «некроз підшлункової залози», через що він почав брати відпустки у зв'язку з «тимчасовою непрацездатністю» та пропускати важливі політичні заходи, пише «Нова газета Європа».

У вересні 2023 р. у Кадирова сталася «криза» хвороби, через що він був госпіталізований до Центральної клінічної лікарні з гострою легеневою недостатністю. Тоді результати МРТ мозку Кадирова привели його близьких «у пригнічений стан». Одне із джерел видання, близьке до соратника голови Чечні, депутата Держдуми Делімханова, інтерпретувало реакцію рідних Кадирова на діагноз лікарів так:

«Колишнього лідера вже не буде, хвороба серйозно впливатиме. Навіть у тому випадку, якщо він зараз і одужає, він буде вже ні живим, ні мертвим».
«Смертність при некрозі підшлункової залози сягає 30–80%. У медичній практиці були зареєстровані випадки, коли люди із цією хворобою жили до глибокої старості. У середньому лікарі дають прогноз щодо хворих не більше 5 років життя», - наголошується в статті.
Раніше також стало відомо, що "Над ним вже чаклують": Кадирова ввели в штучну кому і викликали лікарів з ОАЕ
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини