xcounter
Calendar Icon

Обшуки в CEO Club: бізнес вимагає список співробітників БЕБ, які зганьбили підприємців

08.05.2024 18:02 (Оновлено 08.05.2024 в 19:11)

Бізнес вимагає офіційно оприлюднити список співробітників Бюро економічної безпеки, які проводили обшуки в офісі спільноти CEO Club, а також доповісти про результати обшуку. Про це у своєму Facebook написав Юрій Зозуля, засновник та інвестор київського спортивного парку X-park, президент Української федерації вейкбордингу.

Підприємець констатує, що і в принципах роботи ДБР, і в принципах роботи БЕБ - одна й та сама методичка карально-репресивної злочинної влади.

"І все одно, що нічого не підтвердиться і не буде доведено, силовики з медійниками своє відпрацювали, зганьбили підприємців", - наголошує Зозуля.

Підприємець пригадує, що раніше обшук був потрібен, аби підкинути наркотики, зброю, печатки, вилучити телефони і оргтехніку, і там щось "знайти". А от зараз в тренді знайти колцентр і підпільне казино.

Для прикладу Зозуля наводить, що в заснованому ним X-park, як і в будь-якому публічному закладі, є колцентр прийому замовлень від кліентів. А це означає, що зараз це вже привід для медіаатаки силовиками.

"І який знайомий почерк! Очернити і дискредитувати підприємця В'ячеслав Лисенка і бізнесспільноту CEO Club Ukraine через провладні медіапомийки. Хто замовник? Хто виконавець? У всіх є посади, прізвища, імена і по-батькові. Хто їх забронював від мобілізації для свавілля в тилу? Все це має знати громадськість. Бізнес вимагає офіційно оприлюднення участників та результати обшуку", - наголосив Зозуля.
Читайте також: Арешт об’єктів "Xpark": засновник Зозуля каже про тиск влади та медіаатаку
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини