xcounter
Calendar Icon

Фіктивну інвалідність сину чиновника міської влади присвоїли лікарі в Черкасах

23.05.2024 13:46 (Оновлено 23.05.2024 в 13:46)

Поліцейські в Черкасах викрили групу лікарів в організації схеми видачі підробленого медичного документа про присвоєння фіктивної інвалідності сину чиновника.

Під слідством опинилися терапевт, невропатолог, хірург та офтальмолог Черкаської медико-соціальної експертизи, а також ортопеди-травматологи міської лікарні.

Встановлено, що лікарі внесли до офіційних документів неправдиві відомості для присвоєння пацієнту групи інвалідності.

"До лікувального закладу на території Черкаської області із побажанням про отримання статусу особи з інвалідністю звернувся 27-річний родич посадовця органу місцевого самоврядування", - повідомили в поліції.

Відповідно до встановленого лікарем-травматологом діагнозу, у чоловіка "виявили" порушення функції опорно-рухового апарату.

На підставі цього висновку пацієнта направили на медико-соціальну експертну комісію, представники якої власними підписами засвідчили у молодого чоловіка наявність захворювання, яке відноситься до ІІ групи інвалідності.

Чотирьом представникам МСЕК та завідувачу травматологічного відділення повідомили про підозри за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення), а лікарю-травматологу центральної міської лікарні - за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Як повідомляв FaceNews.ua, Директорка київського ТОВ збагатилась на реконструкції доріг до Хмельницької АЕС
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини