Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Посол Данії сказав, коли саме F-16 отримає Україна (відео) Посол Данії сказав, коли саме F-16 отримає Україна (відео)
22.04.2024 11:00

Данія надасть Україні винищувачі F-16 вже влітку цього року, як і обіцяла це прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен. Про це заявив посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен в інтерв'ю Ми Україна.

Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонів Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонів
22.04.2024 08:00

Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонівКолишній головний тренер італійського клубу Рома Жозе Моуріньо бажає перемоги у Лізі чемпіонів цього сезону мадридському Реалу.

Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео) Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео)

Нападників на поліцейських затримали в Одеській області за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Затримані - двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області.

Конгрес США схвалив військову і фінансову допомогу Україні (відео) Конгрес США схвалив військову і фінансову допомогу Україні (відео)
21.04.2024 12:00

Палата представників Конгресу США 20 квітня більшістю голосів схвалила запропонований спікером Майком Джонсоном законопроєкт про витрати на військову та фінансову допомогу Україні.

РНБО застосувала обмеження щодо азартних ігор в мережі Інтернет РНБО застосувала обмеження щодо азартних ігор в мережі Інтернет

Введено в дію Указом Президента України рішення Ради національної безпеки і оборони щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет.

"Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту) "Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту)
20.04.2024 17:42

Сьогодні вночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських, повідомили у Національній поліції.

Чотири області РФ атакували безпілотники  (відео) Чотири області РФ атакували безпілотники (відео)
20.04.2024 12:00

Бєлгородську, Курську, Брянську і Калузьку області РФ в ніч проти 20 квітня атакували БПЛА. В Калузькій і Брянській областях БПЛА пошкодили енергетичну інфраструктуру.

Олександр Усик показав свої баскетбольні вміння (відео) Олександр Усик показав свої баскетбольні вміння (відео)
19.04.2024 23:00

Олександр Усик продовжує показувати свої різносторонні спортивні вміння. Спортсмен продемонстрував, що здатний не лише битися, а й закидати м'яч у кошик. Раніше український боксер показав футбольні вміння, забивши пенальті воротарю з УПЛ.

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де розглядається справа Трампа: відео моменту У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де розглядається справа Трампа: відео моменту
19.04.2024 22:44

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив судовий процес у справі Дональда Трампа: слухається справа про фальсифікацію ділової документації через виплати двом жінкам, одна з них — порноакторка Стормі Деніелс.

Експрезидента Міжнародного союзу біатлоністів Бессеберга засудили до ув’язнення за корупцію Експрезидента Міжнародного союзу біатлоністів Бессеберга засудили до ув’язнення за корупцію
19.04.2024 17:00

У Норвегії колишнього президента Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерса Бессеберга суд визнав винним у корупції, пов'язаними зі сприянням РФ і засудив його до трьох років та одного місяця ув’язнення.

Держава втратила сотні тисяч гривень через дії командира військової частини з Сумщини Держава втратила сотні тисяч гривень через дії командира військової частини з Сумщини

ДБР завершило досудове розслідування стосовно заступника командира однієї з військових частин з Сумської області. Через його бездіяльність військовослужбовці, яких притягували до дисциплінарної відповідальності, продовжували отримувати надбавки та премії.

Україна вперше збила дальній стратегічний бомбардувальник РФ Ту-22М3 (відео) Україна вперше збила дальній стратегічний бомбардувальник РФ Ту-22М3 (відео)
19.04.2024 12:39

Під час атаки стратегічних бомбардувальників РФ Ту-22М3 один із них був збитий, а другий був змушений розвернутися. Про це 19 квітня розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі Радіо Свобода.

Найстаршим автором голу став у професійному хокеї чех Яромір Ягр (відео) Найстаршим автором голу став у професійному хокеї чех Яромір Ягр (відео)
19.04.2024 11:00

Знаменитий чеський хокеїст Яромір Ягр став найстаршим автором голу в історії професійного хокею. Він закинув шайбу у віці 52 років в матчі "Кладно" - "Всетін". Нападник Ягр грає за рідний "Кладно" у Чехії та одночасно володіє клубом.

Хабар у 300 тисяч: в Києві судитимуть представника відомої фірми Хабар у 300 тисяч: в Києві судитимуть представника відомої фірми
19.04.2024 08:00

Представник відомого комерційного підприємства, яке займається імпортом та виробництвом, надав одному з керівників держпідприємства хабар за прийняття товару, який не відповідає технічним характеристикам.

Озвучені суми призових, які Україна виплатить спортсменам за медалі на Олімпіаді 2024 Озвучені суми призових, які Україна виплатить спортсменам за медалі на Олімпіаді 2024
18.04.2024 20:00

Президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт назвав суми призових для українських атлетів на літніх Олімпійських Іграх 2024. Про це повідомляє Радіо Культура.