Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

У Кривому Розі знайшли тіло дівчини-підлітка (фото) У Кривому Розі знайшли тіло дівчини-підлітка (фото)
15.04.2024 23:00

У Кривому Розі біля покинутої будівлі пізно ввечері у неділю, 14 квітня, виявили тіло 15-річної дівчини. Про це повідомив Телеграм-канал Свої. Кривий Ріг. "Біля покинутої будівлі в Покровському районі знайшли труп 15-річної дівчинки.

Щоб пережити атаки на енергетику, Україні потрібно інвестувати у енергозбереження, — Кацуба Щоб пережити атаки на енергетику, Україні потрібно інвестувати у енергозбереження, — Кацуба
15.04.2024 22:42

Останні тижні нагадали нам, що Росія все ще спроможна завдавати концентрованих ударів по українській енергетичній інфраструктурі. Тому Україна на національному та місцевому рівні вже зараз має інвестувати гроші у енергозбереження та модернізацію інфраструктури.

Світова війна почалася: автократії це усвідомили, а Захід в полоні ілюзій, - The Telegraph Світова війна почалася: автократії це усвідомили, а Захід в полоні ілюзій, - The Telegraph
15.04.2024 21:43

Третя світова війна вже почалася, і російська агресія в Україні – частина цього. Однак наразі тільки агресори сприймають ці події серйозно, пише The Telegraph. "Подобається нам це чи ні, але широка війна Росії в Україні є частиною світової війни.

Марафон на протезах бігла 12-річна українка в Бостоні (відео, фото) Марафон на протезах бігла 12-річна українка в Бостоні (відео, фото)
15.04.2024 20:00

У Бостонському марафоні в США 12-річна українка Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги під час ракетного удару військ РФ, пробігла 5 кілометрів на протезах. Про це повідомила тренерка Орися Данилюк для Tvoemisto.

Українські вчені показали золоту гривню з медальйоном I-II століть  (фото) Українські вчені показали золоту гривню з медальйоном I-II століть (фото)
15.04.2024 17:00

Вчені Національного музею історії України показали золоту гривню з медальйоном I-II століття нашої ери. Повідомляється, що гривню знайдено в жіночому сарматському похованні в кургані поблизу с.

Поляки на квадроциклах незаконно перетнули кордон України (відео) Поляки на квадроциклах незаконно перетнули кордон України (відео)

Громадяни Польщі поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом 14 квітня перетнули кордон з Угорщини в Україну. Порушників виявили за допомогою біспектральної камери.

У Києві пройшов півмарафон Незламності 2024 (відео, фото) У Києві пройшов півмарафон Незламності 2024 (відео, фото)
15.04.2024 12:15

У Києві 13-14 квітня відбувся Київський напівмарафон Незламності 2024 від Run Ukraine. Генеральний директор Дмитро Черницький та організаційний директор Іван Третьяков Run Ukraine з перших днів повномасштабного вторгнення служать у ЗСУ.

Обізвав "півнем": Масова бійка сталася в Миколаєві в ресторані (відео, фото) Обізвав "півнем": Масова бійка сталася в Миколаєві в ресторані (відео, фото)
15.04.2024 11:00

У Миколаєві на Центральному проспекті в ресторані ввечері у неділю, 14 квітня, сталася масова бійка. За словами очевидців, спочатку виник конфлікт між двома відвідувачами ресторану.

Серцевий напад Евана Ндіки перервав матч чемпіонату Італії Рома-Удінезе (відео) Серцевий напад Евана Ндіки перервав матч чемпіонату Італії Рома-Удінезе (відео)
15.04.2024 08:00

В Італії матч 32-го туру чемпіонату Італії між "Ромою" та "Удінезе" перервали через несподіване падіння захисника "Роми" Евана Ндіки. Матч був перерваний на 70-й хвилині за рахунку 1:1.

У небі над рф побачили "космічну медузу": виявилось, що це міжконтинентальна балістична ракета (відео) У небі над рф побачили "космічну медузу": виявилось, що це міжконтинентальна балістична ракета (відео)
14.04.2024 11:51

Жителі Астрахані, Дагестану та Волгограда рф днями повідомили про незвичайний слід у небі. Як стверджують місцеві жителі, слід, ймовірно, йде від полігону Капустін Яр.

Зрадник з СБУ підірвався у Toyota Land Cruiser у Москві: нові подробиці та відео Зрадник з СБУ підірвався у Toyota Land Cruiser у Москві: нові подробиці та відео
12.04.2024 22:07

У Москві рф сьогодні вдень підірвали авто екс-співробітника СБУ, який зливав інформацію російським спецслужбам. Відео моменту й шпиталізації публікують росЗМІ. Після опівдня стало відомо, що на парковці біля житлового будинку на Коровинському шосе у Західному Дегуніно�

Гол Анатолію Трубіну з Бенфіки претендує на найкрасивіший в Лізі Європи (відео) Гол Анатолію Трубіну з Бенфіки претендує на найкрасивіший в Лізі Європи (відео)
12.04.2024 19:00

УЄФА визначила претендентів на найкрасивіший гол у перших чвертьфіналах Ліги Європи. Серед найкращих опинився гол у виконанні П'єра-Емеріка Обамеянги у ворота українця Анатолія Трубіна з Бенфіки.

Помер відомий спортсмен і актор Орентал Джеймс Сімпсон Помер відомий спортсмен і актор Орентал Джеймс Сімпсон
12.04.2024 17:00

На 76-му році життя помер Орентал Джеймс Сімпсон, колишній гравець американського футболу НФЛ і актор, звинувачений і виправданий у подвійному вбивстві. Про його смерть повідомили рідні в соцмережі Х.

У Помпеях виявили обідню залу з декораціями Троянської війни (фото) У Помпеях виявили обідню залу з декораціями Троянської війни (фото)
12.04.2024 15:00

Під час розкопок у давньоримському місті Помпеї було виявлено обідню залу з чорними стінами і 2000-річними розписами, натхненними Троянською війною. Розміри приміщення, близько 15 метрів завдовжки і 6 метрів завширшки, якість фресок і мозаїк часів імператора Августа, а також

У Дніпрі в лікарні помер 6-річний хлопчик, який з'їв полуницю У Дніпрі в лікарні помер 6-річний хлопчик, який з'їв полуницю
12.04.2024 13:00

У Дніпрі в лікарні помер 6-річний хлопчик, який перед цим їв полуницю і йому стало погано. У Павлограді 9 квітня 6-річний хлопчик з'їв полуницю і після цього йому стало погано.