xcounter
Calendar Icon

ТНМК показали справжній реп-вертеп у восьми містах України

05.02.2020 11:25 (Оновлено 05.02.2020 в 11:26)

Різдвяні виступи ТНМК вже стали традицією для українців, довгий час гурт на свята тішив шанувальників акустичною програмою, але потім вирішив змінити формат шоу. Фагот запропонував поєднати акустику з класичним українським вертепом, а Фоззі написав лібрето, підготувавши оригінальні тексти кожному з учасників.

Так, 2019 року, народився “Теплий акустичний різдвяний вертеп”. А вже за рік, цього січня, нова спеціальна концертна програма поїхала в тур Україною, гурт презентував її ще в семи містах. Тур мав успіх - люди заповнювали зали, щоби подивитися на Фагота в образі чорта, Фоззі-сіоніста, царів-гітаристів і т.д. Через шалений інтерес місцевої преси учасники гурту майже не мали перепочинку - за десять днів туру музиканти побували на 34 ефірах!

Особливість програми полягала не тільки в яскравих костюмах та нестандартному сетлисті, вертеп – це не просто гучна назва, недарма концерти проходили в театрах. Кожен учасник гурту мав роль і власний віршований текст, свою репліку отримав навіть технічний директор гурту, якому, насправді, дісталася найважливіша роль - смерті, що закликає жити.

На кожному концерті ТНМК презентував нові треки, які вийшли того року, а також свіженький кавер на Джонні Кеша у стилі блатного кантрі - “Вакуленці Строгач Блюз”. Гурт не втомлюються експериментувати із жанрами та власною музикою: в їхньому активі джаз із програмою Jazzy, грандіозний «Симфо хіп-хоп» з оркестром, а тепер і театральна постановка.

ТНМК створюють актуальну музику, використовуючи вже наявний досвід і вміння. Саме через це їхній хіп-хоп витримує випробування роками, а нові треки звучать напрочуд актуально. На цей рік у найзнанішого хіп-хоп гурту країни заплановано випуск довгоочікуваного нового альбому, фестивальні шоу та багато концертів.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини