xcounter
Calendar Icon

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL вперше в Україні запускає унікальний формат онлайн-фестивалю

30.03.2020 22:20 (Оновлено 30.03.2020 в 22:21)

Після початку пандемії Коронавірусу, світова івент та музична індустрія, почала відчувати на собі всю серйозність ситуації. Не одна сотня скасованих концертів, турів, фестивалів та різного роду масових заходів змушують організаторів підраховувати збитки.

Україна не стала винятком. Під удар потрапили масові заходи, які проводяться у весняному циклі. Але, що ж очікує на організаторів літніх фестивалів?

Літні фестивалі знаходяться в режимі очікування та залежать напряму від пандеміологічної ситуації в Україні.

Фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL не став чекати найгіршого розвитку подій. Організатори вирішили заздалегідь подбати про безпеку та здоров'я відвідувачів фестивалю, який має пройти з 26 по 29 червня у селі Підгір’я на Франківщині. Випустивши відео, в якому закликають дотримуватися санітарних норм та правил під час пандемії.

#збережиліто з Underhill: УКРАЇНСЬКІ МУЗИКАНТИ ЗАКЛИКАЮТЬ ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА (" target="_blank">відео)

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL вперше в Україні запускає унікальний формат онлайн-фестивалю

UNDERHILL MUSIC TV - унікальний для України формат онлайн-виступів на фестивалі. На відміну від німецького #WirBleibenZuhause Festival, який проводить серію стрімів на сторінках учасників фестивалю. UNDERHILL MUSIC TV - онлайн-фестиваль у форматі закритої студії, в якій тричі на тиждень проходять живі виступи українських гуртів, виконавців та ді-джеїв. Стріми проходять на сторінках фестивалю в Facebook, Instagram, YouTube.

За інсайдерською інформацією нам стало відомо, що вже незабаром стріми виступів від UNDERHILL MUSIC TV проходитимуть на новоствореному сайті.Таким чином, UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL започатковує повноцінну онлайн-платформу на якій кожен із вас має можливість потрапити на фестиваль не виходячи з дому.

В онлайн-режимі на UNDERHILL MUSIC TV вже зіграли свою повноцінну програму, ді-джеї: Vlad Yaki, Lirity, Vlad Jet, Feelmark, KOLYA LINER, MalYar, DJ Lutique. Арсен Мірзоян провів свій повноцінний концерт. А гурт [О], Фагот (ТНМК) та Олег Скрипка (ВВ) прокачали відвідувачів UNDERHILL MUSIC TV своїми ді-джей сетами.

Щопонеділка на офіційних сторінках фестивалю, організатори оголошують лайн-ап онлайн-фестивалю на тиждень.

Залишайтесь вдома та ставайте частиною першого в Україні онлайн-фестивалю!

"Кожен з нас має великі ризики опинитися серед хворих на Коронавірус. Ситуація в Україні не така критична, як в США, Італії, Іспанії чи Німеччині. Але ми не повинні чекати погіршення ситуації. Ми повинні дбати про своє здоров'я та здоров'я оточуючих. І тому, командою фестивалю було вирішено створитися соціальний ролик, в якому ми закликали кожного не нехтувати рекомендаціями епідеміологів. Цінуйте здоров'я кожного із нас, щоб вже в червні разом круто провести час на UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL", - розповідає організатор фестивалю, Ігор Аніськін.

І поки в Німеччині проходить серія онлайн-фестивалів #WirBleibenZuhause Festival, UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL започаткував свій онлайн-формат фестивалів, розпочавши серію виступів улюбленців українського шоу-бізнесу. Таким чином, ще до початку фестивалю, кожен з вас має нагоду відчути на собі атмосферу UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

Пам’ятайте, саме від кожного з нас залежить, наскільки швидко подолаємо пандемію!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини